Welkom bij

Modus i-coaching

 

Hoe mooi zou het zijn als je dé manier van leven vindt, die nu bij jou past? Dat je helemaal in je element bent en er ruimte is om jouw talenten te ontplooien? Ik geloof dat wanneer je het echt wilt, je dit kunt bereiken. De kennis zit namelijk allemaal al in je. Mijn naam is Monique Willemsen en ik kan je helpen die kennis af te stoffen en naar boven te halen.

M1 (1 van 1)_edited_edited.jpg

Al van kinds af aan was ik, destijds nog onbewust, bezig om het de mensen om me heen naar de zin te maken. Niet door ze te entertainen maar door te kijken en te luisteren en zo te ontdekken waar ze goed in waren en wat ze echt wilden. Wanneer ik hen dit  dan vertelde, reageerden zij met name verrast en enthousiast. Wat mij aanspoorde om door te gaan.

 

Pas vele jaren later realiseerde ik me dat dit is wat ik wil doen. Alleen dit. Ik heb veel functies gehad en wat ze allemaal gemeen hebben, is wat ik het liefst doe. Als P&O'er, onderwijskundige en leerkracht draaide het altijd om het kijken naar wat mensen nodig hebben, onderzoeken waarom ze zijn zoals ze zijn, hun talenten ontdekken. 

Ik heb vele opleidingen en cursussen gedaan waaronder HBO P&O, HBO Pedagogiek, PABO, NLP Practitioner, basisopleiding gedragsspecialist, workshop PSYCH-K en nog een aantal anderen maar de opleiding die mij het dichtst bij mezelf bracht is de opleiding Intuïtief coachen van IMC Mensontwikkeling. Daar leerde ik te leven vanuit mijn gevoel, mijn intuïtie, mijn heldere weten. Daardoor kan ik nu met een open houding, enthousiasme, humor en intuïtie doen wat ik altijd al heb gedaan.

De IMC opleiding Intuïtief coachen is gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Beroepscodes NOBCO. Klik hier om de ethische gedragscodes te lezen.

Neem contact op

Bedankt voor je bericht

White Flower